Treinverkeer ontregeld door aanrijding bij Station de Vink in Leiden

zaterdag 7 maart 2015 18:36

Het treinverkeer tussen Leiden en Den Haag ( Mariahoeve ) is vanmiddag stil komen te liggen door een aanrijding bij Station De Vink. Een trein was hier in aanrijding gekomen met een persoon. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar konden ter plaatse niets meer voor het slachtoffer betekenen. Het station was ten tijde van het incident afgesloten voor het publiek.

Om veilig te kunnen werken moest de routen tussen Leiden en Den Haag enkele uren worden afgesloten. Pas rond vier uur werd het treinverkeer weer hervat. De NS had tijdelijk bussen ingezet om reizigers op het traject te kunnen vervoeren.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3904

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Treinverkeer ontregeld door aanrijding bij Station de Vink in Leiden
Schrijver:

 

 

Het treinverkeer tussen Leiden en Den Haag ( Mariahoeve ) is vanmiddag stil komen te liggen door een aanrijding bij Station De Vink. Een trein was hier in aanrijding gekomen met een persoon. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar konden ter plaatse niets meer voor het slachtoffer betekenen. Het station was ten tijde van het incident afgesloten voor het publiek.

Om veilig te kunnen werken moest de routen tussen Leiden en Den Haag enkele uren worden afgesloten. Pas rond vier uur werd het treinverkeer weer hervat. De NS had tijdelijk bussen ingezet om reizigers op het traject te kunnen vervoeren.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3904

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!