Veel schade bij aanrijding tussen meerdere voertuigen Prins Alexanderlaan Rotterdam

zaterdag 7 maart 2015 17:19

Rotterdam – De Prins Alexanderlaan is zaterdagmiddag tussen de Hoofdweg en de Henri Eversstraat afgesloten geweest na een aanrijding tussen meerdere voertuigen. Door nog onbekende oorzaak kwamen vier automobilisten in botsing ter hoogte van metrohalte Oosterflank.

Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om enkele kinderen na te kijken op eventueel letsel, deze zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.  Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om één van de voertuigen af te slepen.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5993 DSC_5994 IMG_1468

 

0 reacties

Veel schade bij aanrijding tussen meerdere voertuigen Prins Alexanderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Prins Alexanderlaan is zaterdagmiddag tussen de Hoofdweg en de Henri Eversstraat afgesloten geweest na een aanrijding tussen meerdere voertuigen. Door nog onbekende oorzaak kwamen vier automobilisten in botsing ter hoogte van metrohalte Oosterflank.

Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om enkele kinderen na te kijken op eventueel letsel, deze zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.  Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om één van de voertuigen af te slepen.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5993 DSC_5994 IMG_1468

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!