Aanrijding drie personenauto’s Prins Alexanderlaan Rotterdam

zondag 8 maart 2015 14:48

Rotterdam – Vanmiddag omstreeks 13:27 uur heeft er op de Prins Alexanderlaan ter hoogte van metrostation Schenkel een aanrijding plaatsgevonden tussen drie personenauto’s.

Op de Prins Alexanderlaan reden vier auto’s toen het voorste voertuig uit het niets op de rem ging staan. Hierop moest de zwarte Toyota plotseling remmen. De grijze Renault die er achter zat kon ook nog op tijd remmen. Echter de blauwe Peugeot die als laatste reed kon niet meer op tijd tot stilstand komen en klapte vol op de Renault die vervolgens op de Toyota botste. Het voertuig wat uit het niets en volgens getuigen zonder enige aanleiding in de remmen ging is doorgereden met onbekende bestemming.

De ambulance die vanaf het IJsselland Ziekenhuis ter plaatse kwam heeft èèn van de inzittenden nagekeken. Deze bleek een tand door de lip te hebben en een bloedneus. Na korte behandeling in de ambulance mocht deze zijn weg vervolgen en is er niemand vervoerd.

Tijdens de afwikkeling van het ongeval reed er ook nog en automobilist door de duidelijk geplaatste afzetting. Deze had het geluk dat de agenten druk bezig waren en heeft zijn weg na deze asociale actie zonder proces-verbaal kunnen vervolgen. Voor twee auto’s is een berger ter plaatse gekomen om de voertuigen af te slepen. Het verkeer op de Prins Alexanderlaan heeft geen grote hinder van het ongeval gehad.

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_0398
DSC_0400
DSC_0408
DSC_0413
DSC_0415
DSC_0416
DSC_0420
DSC_0421
DSC_0426
DSC_0431
DSC_0433

 

0 reacties

Aanrijding drie personenauto’s Prins Alexanderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vanmiddag omstreeks 13:27 uur heeft er op de Prins Alexanderlaan ter hoogte van metrostation Schenkel een aanrijding plaatsgevonden tussen drie personenauto’s.

Op de Prins Alexanderlaan reden vier auto’s toen het voorste voertuig uit het niets op de rem ging staan. Hierop moest de zwarte Toyota plotseling remmen. De grijze Renault die er achter zat kon ook nog op tijd remmen. Echter de blauwe Peugeot die als laatste reed kon niet meer op tijd tot stilstand komen en klapte vol op de Renault die vervolgens op de Toyota botste. Het voertuig wat uit het niets en volgens getuigen zonder enige aanleiding in de remmen ging is doorgereden met onbekende bestemming.

De ambulance die vanaf het IJsselland Ziekenhuis ter plaatse kwam heeft èèn van de inzittenden nagekeken. Deze bleek een tand door de lip te hebben en een bloedneus. Na korte behandeling in de ambulance mocht deze zijn weg vervolgen en is er niemand vervoerd.

Tijdens de afwikkeling van het ongeval reed er ook nog en automobilist door de duidelijk geplaatste afzetting. Deze had het geluk dat de agenten druk bezig waren en heeft zijn weg na deze asociale actie zonder proces-verbaal kunnen vervolgen. Voor twee auto’s is een berger ter plaatse gekomen om de voertuigen af te slepen. Het verkeer op de Prins Alexanderlaan heeft geen grote hinder van het ongeval gehad.

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_0398
DSC_0400
DSC_0408
DSC_0413
DSC_0415
DSC_0416
DSC_0420
DSC_0421
DSC_0426
DSC_0431
DSC_0433

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!