Drie arrestaties na inbraak in school Made

Date:

Deel bericht:

Made – Agenten arresteerden drie mannen op verdenking van inbraak. Dat gebeurde op heterdaad op zaterdagavond 7 maart 2015 rond 22.45 uur.

Rond dat tijdstip werd er ingebroken in een schoolgebouw en bijbehorende schuur aan de Julianalaan. De politie kon het drietal tijdens hun vlucht onderscheppen. De blauwe VW Passat vluchtauto in de Patronaatstraat tot stoppen worden gebracht. In de auto werden een deel van de buit en inbrekergereedschappen gevonden. De drie arrestanten zijn afkomstig uit Rijen en respectievelijk 19, 26 en 46 jaar oud. Ze zijn naar het politiebureau overgebracht en voor nader onderzoek ingesloten.

- Advertisement -

112 daar vang je boeven mee!
Bel het alarmnummer 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Zeker als u getuige bent van geweld, inbraak of een overval. Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.

BRON: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...