zondag, januari 17, 2021

Man (foto) mishandelt jongeren in Goes

Goes – In de nacht van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari heeft een onbekende man uitgangspubliek mishandeld. Een van de slachtoffers heeft daarbij een scheurtje in zijn schedel opgelopen en moest daarvoor enige tijd in het ziekenhuis opgenomen worden. De politie zoekt de nog onbekende dader.

Het voorval start met een ruzie tussen een groepje jongeren en de verdachte in een eetgelegenheid aan de Lombartstraat. De verdachte stoort zich eraan dat een van hen een stoel verkeerd teruggezet. Het groepje verlaat vervolgens de eetgelegeheid, maar wordt door de verdachte achtervolgd tot op de Grote Markt. Daar komt het tot een handgemeen. Enkele jongelui krijgen klappen van de verdachte, waarbij een 16-jarige jongen uit Oost-Souburg een scheurtje in zijn schedel oploopt.

Signalement verdachte
De verdachte is een kalende man van ongeveer 40 jaar oud met en geschatte lengte van 1.90 m. Hij draagt een blauwe jas met een grijze streep met daaronder een rode trui. Ook heeft hij een grijze wollen muts bij zich (deze is niet te zien op de beelden). Verder heeft hij op zijn onderarmen tribal tatoeages.

Herkent u deze man?
Weet u wie de man op de beelden is? Bel dan met de opsporingstiplijn van de politie 0800 6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. Zie ook het opsporingsbericht.

BRON + Foto’s: Politie.nl

Opsporing Goes
mishandeling-goes.1

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,200FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg