Man (foto) mishandelt jongeren in Goes

zondag 8 maart 2015 17:00

Goes – In de nacht van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari heeft een onbekende man uitgangspubliek mishandeld. Een van de slachtoffers heeft daarbij een scheurtje in zijn schedel opgelopen en moest daarvoor enige tijd in het ziekenhuis opgenomen worden. De politie zoekt de nog onbekende dader.

Het voorval start met een ruzie tussen een groepje jongeren en de verdachte in een eetgelegenheid aan de Lombartstraat. De verdachte stoort zich eraan dat een van hen een stoel verkeerd teruggezet. Het groepje verlaat vervolgens de eetgelegeheid, maar wordt door de verdachte achtervolgd tot op de Grote Markt. Daar komt het tot een handgemeen. Enkele jongelui krijgen klappen van de verdachte, waarbij een 16-jarige jongen uit Oost-Souburg een scheurtje in zijn schedel oploopt.

Signalement verdachte
De verdachte is een kalende man van ongeveer 40 jaar oud met en geschatte lengte van 1.90 m. Hij draagt een blauwe jas met een grijze streep met daaronder een rode trui. Ook heeft hij een grijze wollen muts bij zich (deze is niet te zien op de beelden). Verder heeft hij op zijn onderarmen tribal tatoeages.

Herkent u deze man?
Weet u wie de man op de beelden is? Bel dan met de opsporingstiplijn van de politie 0800 6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. Zie ook het opsporingsbericht.

BRON + Foto’s: Politie.nl

Opsporing Goes
mishandeling-goes.1

 

0 reacties

Man (foto) mishandelt jongeren in Goes
Schrijver:

 

 

Goes – In de nacht van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari heeft een onbekende man uitgangspubliek mishandeld. Een van de slachtoffers heeft daarbij een scheurtje in zijn schedel opgelopen en moest daarvoor enige tijd in het ziekenhuis opgenomen worden. De politie zoekt de nog onbekende dader.

Het voorval start met een ruzie tussen een groepje jongeren en de verdachte in een eetgelegenheid aan de Lombartstraat. De verdachte stoort zich eraan dat een van hen een stoel verkeerd teruggezet. Het groepje verlaat vervolgens de eetgelegeheid, maar wordt door de verdachte achtervolgd tot op de Grote Markt. Daar komt het tot een handgemeen. Enkele jongelui krijgen klappen van de verdachte, waarbij een 16-jarige jongen uit Oost-Souburg een scheurtje in zijn schedel oploopt.

Signalement verdachte
De verdachte is een kalende man van ongeveer 40 jaar oud met en geschatte lengte van 1.90 m. Hij draagt een blauwe jas met een grijze streep met daaronder een rode trui. Ook heeft hij een grijze wollen muts bij zich (deze is niet te zien op de beelden). Verder heeft hij op zijn onderarmen tribal tatoeages.

Herkent u deze man?
Weet u wie de man op de beelden is? Bel dan met de opsporingstiplijn van de politie 0800 6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. Zie ook het opsporingsbericht.

BRON + Foto’s: Politie.nl

Opsporing Goes
mishandeling-goes.1

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!