vrijdag, januari 15, 2021

Zeer grote brand Kantoorgebouw Westhavenkade Vlaardingen

Zondagavond 8 maart omstreeks 22:30 uur brak er in een kantoorpand aan de Westhavenkade in Vlaardingen een zeer grote brand uitgebroken. De brandweer kreeg eerst de melding van een brandonderzoekje. Binnen enkele minuten werd er opgeschaald naar zeer grote brand toen bleek dat het om een compleet uitslaande brand ging.

De brandweer zag ter plaatse één grote vlammen zee en zette direct een groot aantal waterploegen in. Vanaf alle kanten wordt het vuur bestreden om de vlammen in te dempen. Echter sloeg de brand over aam een gekoppeld kantoor. Mogelijk door de hitte sprongen de ramen waardoor de brand ook het kantoorgebouw binnendrong.

De brandweer zette direcht met man en macht in de brand te blussen. De politie is ingezet en houdt de omgeving vrij van toeschouwers. Waardoor de brand is ontstaan is nog niet bekend. In eerste instantie werd gemeld dat het partycentrum de Krikkewater in brand zou staan. Dit bleek later het pand van het oude belastingskantoor te zijn.

Foto Wijkagent Romano Meijboom

image

Foto’s : Steven Voogt Twitter

image

image

Related Articles

Kabinet Rutte III gevallen, kinderopvangtoeslag affaire koste hen de kop

0
Den Haag - Premier Rutte gaat de koning het ontslag van zijn kabinet aanbieden. Na...

CBD gebruiken? Dit zijn de mogelijkheden [adv]

0
CBD gebruiken? Dit zijn de mogelijkheden Heb je chronische pijn of last van stress? Dan heb...

Auto scheurt weg bij autobrand in Capelle

0
Capelle a/d IJssel - Vanmorgenvroeg is een auto grotendeels uitgebrand aan de Kerklaan in Capelle...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg