Zeer grote brand Kantoorgebouw Westhavenkade Vlaardingen

zondag 8 maart 2015 22:46

Zondagavond 8 maart omstreeks 22:30 uur brak er in een kantoorpand aan de Westhavenkade in Vlaardingen een zeer grote brand uitgebroken. De brandweer kreeg eerst de melding van een brandonderzoekje. Binnen enkele minuten werd er opgeschaald naar zeer grote brand toen bleek dat het om een compleet uitslaande brand ging.

De brandweer zag ter plaatse één grote vlammen zee en zette direct een groot aantal waterploegen in. Vanaf alle kanten wordt het vuur bestreden om de vlammen in te dempen. Echter sloeg de brand over aam een gekoppeld kantoor. Mogelijk door de hitte sprongen de ramen waardoor de brand ook het kantoorgebouw binnendrong.

De brandweer zette direcht met man en macht in de brand te blussen. De politie is ingezet en houdt de omgeving vrij van toeschouwers. Waardoor de brand is ontstaan is nog niet bekend. In eerste instantie werd gemeld dat het partycentrum de Krikkewater in brand zou staan. Dit bleek later het pand van het oude belastingskantoor te zijn.

Foto Wijkagent Romano Meijboom

image

Foto’s : Steven Voogt Twitter

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeer grote brand Kantoorgebouw Westhavenkade Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Zondagavond 8 maart omstreeks 22:30 uur brak er in een kantoorpand aan de Westhavenkade in Vlaardingen een zeer grote brand uitgebroken. De brandweer kreeg eerst de melding van een brandonderzoekje. Binnen enkele minuten werd er opgeschaald naar zeer grote brand toen bleek dat het om een compleet uitslaande brand ging.

De brandweer zag ter plaatse één grote vlammen zee en zette direct een groot aantal waterploegen in. Vanaf alle kanten wordt het vuur bestreden om de vlammen in te dempen. Echter sloeg de brand over aam een gekoppeld kantoor. Mogelijk door de hitte sprongen de ramen waardoor de brand ook het kantoorgebouw binnendrong.

De brandweer zette direcht met man en macht in de brand te blussen. De politie is ingezet en houdt de omgeving vrij van toeschouwers. Waardoor de brand is ontstaan is nog niet bekend. In eerste instantie werd gemeld dat het partycentrum de Krikkewater in brand zou staan. Dit bleek later het pand van het oude belastingskantoor te zijn.

Foto Wijkagent Romano Meijboom

image

Foto’s : Steven Voogt Twitter

image

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!