Veel schade na wederom een éénzijdig ongeval op de Oudedijk in Rotterdam (video)

zondag 8 maart 2015 05:22

Brandweer, politie en ambulance zijn in de nacht van zaterdag op zondag met spoed omstreeks 04:20 uur uitgerukt voor een melding van een mogelijk beknelling na een ongeval op de Oudedijk in Rotterdam. Ter plaatse bleek een automobilist de macht over het stuur te zijn verloren om vervolgens geparkeerde auto’s te rammen en daarna op de kant tot stilstand te komen.

Bij het ter plaatse komen van de hulpdiensten bleek de bestuurder al uit het voertuig te zijn. Deze is door ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd op verwondingen maar bleek het er goed vanaf te hebben gebracht. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau om een alcoholtest en een verklaring af te leggen.

Een berger heeft het voertuig en de twee geparkeerde voertuigen moeten bergen. De schade aan de drie voertuigen is behoorlijk. Twee van de drie voertuigen lijken dan ook total loss.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_5952kl DSC_5955kl DSC_5956kl DSC_5957kl DSC_5958kl DSC_5959kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na wederom een éénzijdig ongeval op de Oudedijk in Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Brandweer, politie en ambulance zijn in de nacht van zaterdag op zondag met spoed omstreeks 04:20 uur uitgerukt voor een melding van een mogelijk beknelling na een ongeval op de Oudedijk in Rotterdam. Ter plaatse bleek een automobilist de macht over het stuur te zijn verloren om vervolgens geparkeerde auto’s te rammen en daarna op de kant tot stilstand te komen.

Bij het ter plaatse komen van de hulpdiensten bleek de bestuurder al uit het voertuig te zijn. Deze is door ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd op verwondingen maar bleek het er goed vanaf te hebben gebracht. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau om een alcoholtest en een verklaring af te leggen.

Een berger heeft het voertuig en de twee geparkeerde voertuigen moeten bergen. De schade aan de drie voertuigen is behoorlijk. Twee van de drie voertuigen lijken dan ook total loss.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_5952kl DSC_5955kl DSC_5956kl DSC_5957kl DSC_5958kl DSC_5959kl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!