Fietser toegetakeld door automobilist, getuigen gezocht – Bernheze

Date:

Deel bericht:

Bernheze – Een 56-jarige fietser uit Heesch werd zondagavond 8 maart omstreeks 19.00 uur op ’t Dorp door een automobilist zodanig mishandeld dat hij na het incident uit voorzorg werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hier werd geconstateerd dat hij naast gezwollen ogen meerdere schaafwonden in het gezicht heeft opgelopen. Verder hij heeft hij diverse kneuzingen opgelopen waaronder een schouder en knie. Maandag 9 maart deed hij van de mishandeling aangifte op het politiebureau.

De aanleiding van het ongeval is onduidelijk. Vlak voor de mishandeling zou de automobilist achter de fietser gereden hebben en getoeterd hebben. Vervolgens reed de automobilist naast de fietser en werd er over en weer iets geroepen. Het slachtoffer besloot te stoppen en de automobilist stopte daarop ook, waarna hij direct uitstapte en de fietser mishandelde. De aangever denkt dat hij ook even buiten westen is geweest door de mishandeling. Hierna reed de automobilist weg, vermoedelijk in de rijrichting Oss.

- Advertisement -

Getuigen
De politie, die inmiddels een buurtonderzoek heeft uitgevoerd, sluit niet uit dat getuigen mogelijk iets hebben gezien van het incident. Daarom wordt gevraagd of getuigen de politie willen contacten, telefoonnummer: 0900-8844. Anoniem kan ook, telefoon: 0800-7000.

BRON: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...