zaterdag, januari 16, 2021

Fietser toegetakeld door automobilist, getuigen gezocht – Bernheze

Bernheze – Een 56-jarige fietser uit Heesch werd zondagavond 8 maart omstreeks 19.00 uur op ’t Dorp door een automobilist zodanig mishandeld dat hij na het incident uit voorzorg werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hier werd geconstateerd dat hij naast gezwollen ogen meerdere schaafwonden in het gezicht heeft opgelopen. Verder hij heeft hij diverse kneuzingen opgelopen waaronder een schouder en knie. Maandag 9 maart deed hij van de mishandeling aangifte op het politiebureau.

De aanleiding van het ongeval is onduidelijk. Vlak voor de mishandeling zou de automobilist achter de fietser gereden hebben en getoeterd hebben. Vervolgens reed de automobilist naast de fietser en werd er over en weer iets geroepen. Het slachtoffer besloot te stoppen en de automobilist stopte daarop ook, waarna hij direct uitstapte en de fietser mishandelde. De aangever denkt dat hij ook even buiten westen is geweest door de mishandeling. Hierna reed de automobilist weg, vermoedelijk in de rijrichting Oss.

Getuigen
De politie, die inmiddels een buurtonderzoek heeft uitgevoerd, sluit niet uit dat getuigen mogelijk iets hebben gezien van het incident. Daarom wordt gevraagd of getuigen de politie willen contacten, telefoonnummer: 0900-8844. Anoniem kan ook, telefoon: 0800-7000.

BRON: Politie.nl

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg