Auto klapt tot stilstand achterop een vuilniswagen Capelseplein Capelle aan den IJssel

0

Capelle aan den IJssel – Op het Capelseplein heeft er maandagmiddag even rond de klok 15:10 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een personenauto is achterop een vuilniswagen gebotst voor de verkeerslichten van het plein. De politie was vrij snel ter plaatse en heeft twee rijbanen afgesloten en zich bekommert over één slachtoffer in de personenauto. Voor het slachtoffer is een ambulance opgeroepen, zij is lopend met begeleiding van het ambulancepersoneel naar de ambulance gebracht, voor verder onderzoek is ze overgebracht naar het IJsselland ziekenhuis.

Beide bestuurder hebben schadeformulieren ingevuld. Een takelwagen heeft de personenauto meegenomen, de vuilniswagen kon op eigen gelegenheid verder rijden. Over de toedracht van de aanrijding was geen duidelijkheid over.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0399 IMG_0406 IMG_0407 IMG_0416 IMG_0422 IMG_0433 IMG_0444