Auto klapt tot stilstand achterop een vuilniswagen Capelseplein Capelle aan den IJssel

dinsdag 10 maart 2015 16:49

Capelle aan den IJssel – Op het Capelseplein heeft er maandagmiddag even rond de klok 15:10 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een personenauto is achterop een vuilniswagen gebotst voor de verkeerslichten van het plein. De politie was vrij snel ter plaatse en heeft twee rijbanen afgesloten en zich bekommert over één slachtoffer in de personenauto. Voor het slachtoffer is een ambulance opgeroepen, zij is lopend met begeleiding van het ambulancepersoneel naar de ambulance gebracht, voor verder onderzoek is ze overgebracht naar het IJsselland ziekenhuis.

Beide bestuurder hebben schadeformulieren ingevuld. Een takelwagen heeft de personenauto meegenomen, de vuilniswagen kon op eigen gelegenheid verder rijden. Over de toedracht van de aanrijding was geen duidelijkheid over.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0399 IMG_0406 IMG_0407 IMG_0416 IMG_0422 IMG_0433 IMG_0444

 

0 reacties

Auto klapt tot stilstand achterop een vuilniswagen Capelseplein Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Op het Capelseplein heeft er maandagmiddag even rond de klok 15:10 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een personenauto is achterop een vuilniswagen gebotst voor de verkeerslichten van het plein. De politie was vrij snel ter plaatse en heeft twee rijbanen afgesloten en zich bekommert over één slachtoffer in de personenauto. Voor het slachtoffer is een ambulance opgeroepen, zij is lopend met begeleiding van het ambulancepersoneel naar de ambulance gebracht, voor verder onderzoek is ze overgebracht naar het IJsselland ziekenhuis.

Beide bestuurder hebben schadeformulieren ingevuld. Een takelwagen heeft de personenauto meegenomen, de vuilniswagen kon op eigen gelegenheid verder rijden. Over de toedracht van de aanrijding was geen duidelijkheid over.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0399 IMG_0406 IMG_0407 IMG_0416 IMG_0422 IMG_0433 IMG_0444

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!