Automobilist komt op de kop tot stilstand op de A15 bij Rhoon

dinsdag 10 maart 2015 17:22

Een automobilist is dinsdagmiddag ondersteboven tot stilstand gekomen op de snelweg A15 ter hoogte van Rhoon. Omdat men dacht dat er mogelijk nog iemand in het voertuig zou zitten kwamen de brandweer en de ambulancedienst met spoed ter plaatse. 

Bij aankomst had iedereen het voertuig al verlaten en heeft ambulancepersoneel de inzittende gecontroleerd.Door het ongeval was de snelweg enige tijd afgesloten. Nadat duidelijk was dat het om een éénzijdig ongeval ging heeft bergingsbedrijf A. Barendregt het voertuig geborgen. De inzittende hoefde overigens niet naar het ziekenhuis.

Foto: Twitter Bergingsbedrijf A. Barendregt

B_vrLReU8AAVkCn

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist komt op de kop tot stilstand op de A15 bij Rhoon
Schrijver:

 

 

Een automobilist is dinsdagmiddag ondersteboven tot stilstand gekomen op de snelweg A15 ter hoogte van Rhoon. Omdat men dacht dat er mogelijk nog iemand in het voertuig zou zitten kwamen de brandweer en de ambulancedienst met spoed ter plaatse. 

Bij aankomst had iedereen het voertuig al verlaten en heeft ambulancepersoneel de inzittende gecontroleerd.Door het ongeval was de snelweg enige tijd afgesloten. Nadat duidelijk was dat het om een éénzijdig ongeval ging heeft bergingsbedrijf A. Barendregt het voertuig geborgen. De inzittende hoefde overigens niet naar het ziekenhuis.

Foto: Twitter Bergingsbedrijf A. Barendregt

B_vrLReU8AAVkCn

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!