Keukenbrand in wonin Van den Woudestraat Warmond

Date:

Share post:

Warmond – Vanmiddag heeft er in een woning aan de Van den Woudestraat in Warmond een keukenbrand gewoed. De brandweer rukten hiervoor met meerdere voertuigen uit. Brandweerpost Warmond was zeer spoedig ter plaatse aangezien de brandweerkazerne van hen letterlijk om de hoek zat.

Ter plaatse bleek er een pannetje op het vuur te staan wat men vergeten was. Hierdoor ontstond veel rookontwikkeling in de woning en de portiek van de flat. De brandweer had de brand snel onder controle. De ambulancedienst en de Officier van Dienst van de brandweer zijn ook ter plaatse gekomen omdat er enkele personen waren met rookinhalatie. De aanwezige ambulancebroeders hebben de desbetreffende personen ter plaatse behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen

IMG_4096
IMG_4098
IMG_4100
IMG_4103

- Advertisement -

Gerelateerd