woensdag, januari 27, 2021

Twee mogelijke inbrekers aangehouden Waalwijk

Waalwijk, Loon op Zand – Agenten hielden maandag 9 maart 2015 rond 11.45 op de Taxandriaweg twee mannen aan die zich niet konden legitimeren. Na controle bleek dat de twee mogelijk iets te maken hebben met een woninginbraak in Loon op Zand. De verdachten zijn een 43-jarige Pool en een 27-jarige inwoner van Tilburg. Beide mannen blijken bekenden te zijn van politie en justitie.

De twee mannen trokken de aandacht van de politie, omdat ze in een auto met een exportkenteken reden. Na controle bleek dat de mannen inbrekerswerktuig en spullen, afkomstig van een eerdere woninginbraak in Loon op Zand in hun auto hadden liggen. In de woning in de Pieter van Beersstraat in Loon op Zand is zondag 8 maart 2015 ingebroken.

Nieuwe aanhouding
Eén van de mannen, de 27-jarige inwoner van Tilburg, gaf in eerste instantie een valse naam op. Agenten vonden echter zijn paspoort in de auto, waardoor het bedrog uitkwam. De man krijgt hiervoor een proces-verbaal. De verdachten hebben een bekeuring van 90 euro gekregen voor de Wet I.D., die ze meteen betaalden. Daarna zijn ze opnieuw aangehouden, dit keer op verdenking van heling en voor nader onderzoek en verhoor in verzekering gesteld. Ze zitten nog vast.

BRON: Politie.nl

Related Articles

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg