[Foto update] Ernstig ongeval met twee voertuigen Oosthoek Piershil

Date:

Deel bericht:

Woensdagmiddag 11 maart zijn twee personen gewond geraakt na een ongeval op de Oosthoek in Piershil. Twee automobilisten kwamen elkaar op het verkeerde moment op de kruising tegen en een aanrijding bleek niet meer te voorkomen. Door de klap rolde 1 auto op zijn dak.

Onder andere ambulances, de traumahelikopter en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse om de slachtoffers van de nodige hulp te voorzien. De brandweer moest één persoon uit het op zijn kop liggende voertuig halen. Daarna zij allebei de personen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt het ongeval.

- Advertisement -

Foto’s: Dave Minderman

image
DSC_0058
DSC_0059
DSC_0070
DSC_0077

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd