Fietster krijgt epilepsie aanval tijdens fietsen en valt in greppel Voorweg Zoetermeer

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer – Op woensdag 11 maart is een meisje tijdens het fietsen onwel geworden en is daarbij in de greppel terecht gekomen. Van een aanrijding is echter geen spraken geweest. Vermoedelijk heeft het meisje tijdens het fietsen een epilepsie aanval gekregen. Hulpdiensten zoals ambulance, het mobiel medisch team (lifeliner 1)  uit Amsterdam werden hiervoor gealarmeerd voor het incident aan de Voorweg in Zoetermeer.

De inzet van het mobiel medisch team uit Amsterdam was niet nodig en is retour gegaan naar de basis in Amsterdam. Het meisje is door ambulancepersoneel op de brancard gelegd en verder in de ambulance onderzocht. Zij is echter voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Sander van den Berg meer op PBAzoetermeer.nl

DSC_0007 DSC_0011 DSC_0014 DSC_0018 DSC_0020

- Advertisement -

Gerelateerd