dinsdag, januari 19, 2021

Wederom ongeval op kruising Koperstraat / Prins Alexanderlaan Rotterdam

Rotterdam – Woensdagmiddag 11 maart is een man die een scooter bestuurder gewond geraakt door ongeval met een auto. Op het bekende kruispunt de Koperstraat met de Prins Alexanderlaan in Rotterdam werd de man op de scooter geschept door een automobilist.

De man kwam daardoor hard ten val en moest door ambulancepersoneel worden behandeld. De man moest voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis worden overgebracht. Het ongeval gebeurde doordat de automobiliste rechtsaf wilde slaan en daardoor de bestuurder op de scooter over het hoofd zag.

Het is niet de eerste keer dat er op dit kruispunt ongelukken gebeuren. Bijna maandelijks is hier wel meerdere keren sprake van een ongeval. Scooters en snorfietsers kunnen te hard richting de kruising rijden. Automobilisten letten vaak niet goed op. Het is de vraag wanneer de gemeente Rotterdam dit eindelijk eens gaat aanpakken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

_DSC7732kl _DSC7741kl _DSC7746kl _DSC7748kl _DSC7751kl _DSC7754kl

 

 

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg