Geen treinen tussen Lage Zwaluwe en Dordrecht door aanrijding

donderdag 12 maart 2015 08:50

Nadat dinsdag het spoorvervoer tussen Breda en Dordrecht stil kwam te liggen door een ongeval met een auto en een passagierstrein, moeten ook vandaag treinreizigers rekening houden met een flinke vertraging. Tussen Lage Zwaluwe en Dordrecht rijden geen treinen door een aanrijding met een persoon.

Diverse hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team zijn onderweg naar het incident. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De NS zal bussen inzetten om reizigers de juiste kant op te krijgen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Geen treinen tussen Lage Zwaluwe en Dordrecht door aanrijding
Schrijver:

 

 

Nadat dinsdag het spoorvervoer tussen Breda en Dordrecht stil kwam te liggen door een ongeval met een auto en een passagierstrein, moeten ook vandaag treinreizigers rekening houden met een flinke vertraging. Tussen Lage Zwaluwe en Dordrecht rijden geen treinen door een aanrijding met een persoon.

Diverse hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team zijn onderweg naar het incident. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De NS zal bussen inzetten om reizigers de juiste kant op te krijgen.

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!