Grote ANPR controle busstation Krimpen aan den IJssel

donderdag 12 maart 2015 17:49

Donderdag heeft het wijkteam van de politie Krimpen samen met het politie verkeershandhavingsteam en de belastingdienst een grote ANPR controle uitgevoerd. Het ANPR stond op de busbaan van de C.G.Roosweg, deze scande voertuigen zowel het ingaand als uitgaand verkeer over de Algerabrug. De controle zelf vond bij de grote parkeerplaats bij het busstation in Krimpen plaats.

Met deze controle is een gezamenlijk een bedrag van iets meer dan € 50.000,-  geïnd dit voor onder andere van openstaande boetes bij de politie en belastingschulden bij de belastingdienst. Ook zijn er op de parkeerplaats diverse scooterrijders gecontroleerd en op de rollerbank gezet. De belastingdienst heeft twee voertuigen in beslag genomen.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0011 IMG_0015 IMG_0029 IMG_0043 IMG_0061 IMG_0070 IMG_0112 IMG_0126 IMG_0129 IMG_0149

 

0 reacties

Grote ANPR controle busstation Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Donderdag heeft het wijkteam van de politie Krimpen samen met het politie verkeershandhavingsteam en de belastingdienst een grote ANPR controle uitgevoerd. Het ANPR stond op de busbaan van de C.G.Roosweg, deze scande voertuigen zowel het ingaand als uitgaand verkeer over de Algerabrug. De controle zelf vond bij de grote parkeerplaats bij het busstation in Krimpen plaats.

Met deze controle is een gezamenlijk een bedrag van iets meer dan € 50.000,-  geïnd dit voor onder andere van openstaande boetes bij de politie en belastingschulden bij de belastingdienst. Ook zijn er op de parkeerplaats diverse scooterrijders gecontroleerd en op de rollerbank gezet. De belastingdienst heeft twee voertuigen in beslag genomen.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0011 IMG_0015 IMG_0029 IMG_0043 IMG_0061 IMG_0070 IMG_0112 IMG_0126 IMG_0129 IMG_0149

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!