Twee gewonden na ongeval op kruising Westdijk / Maasweg Mijnsheerenland
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Bij een ernstig verkeersongeval op de kruising Westdijk met de Maasweg N489 in Mijnheerenland zijn twee slachtoffers gevallen. Op een kruising verleende één van de twee bestuurders van een auto geen voorrang waarna er een fikse aanrijding ontstond. Één van de auto’s kwam op het dak tot stilstand.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er iemand bekneld zat in een auto. De ander zou uit de auto zijn geslingerd. Niet veel later zijn beide slachtoffers met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De n489 is in beide richtingen afgesloten. Een ter plaatse gekomen Mobiel Medisch Team met een traumahelikopter kon na wat hand- en spandiensten weer retour naar de basis. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Ferry Krauweel

1 2 3 4

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0099 DSC_0090

 

 

Twee gewonden na ongeval op kruising Westdijk / Maasweg Mijnsheerenland
Schrijver:

 

 

Bij een ernstig verkeersongeval op de kruising Westdijk met de Maasweg N489 in Mijnheerenland zijn twee slachtoffers gevallen. Op een kruising verleende één van de twee bestuurders van een auto geen voorrang waarna er een fikse aanrijding ontstond. Één van de auto’s kwam op het dak tot stilstand.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er iemand bekneld zat in een auto. De ander zou uit de auto zijn geslingerd. Niet veel later zijn beide slachtoffers met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De n489 is in beide richtingen afgesloten. Een ter plaatse gekomen Mobiel Medisch Team met een traumahelikopter kon na wat hand- en spandiensten weer retour naar de basis. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Ferry Krauweel

1 2 3 4

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0099 DSC_0090

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...