Twee gewonden na ongeval op kruising Westdijk / Maasweg Mijnsheerenland

Date:

Deel bericht:

Bij een ernstig verkeersongeval op de kruising Westdijk met de Maasweg N489 in Mijnheerenland zijn twee slachtoffers gevallen. Op een kruising verleende één van de twee bestuurders van een auto geen voorrang waarna er een fikse aanrijding ontstond. Één van de auto’s kwam op het dak tot stilstand.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er iemand bekneld zat in een auto. De ander zou uit de auto zijn geslingerd. Niet veel later zijn beide slachtoffers met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De n489 is in beide richtingen afgesloten. Een ter plaatse gekomen Mobiel Medisch Team met een traumahelikopter kon na wat hand- en spandiensten weer retour naar de basis. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

- Advertisement -

Foto’s : Ferry Krauweel

1 2 3 4

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0099 DSC_0090

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd