dinsdag, januari 19, 2021

Vriend (27) verdacht van moord op jonge vrouw (19) Floris Burgwal Capelle aan den IJssel

De politie is druk bezig met het onderzoek naar de dood van de 19-jarige jonge vrouw in Capelle aan den IJssel. Zij werd zaterdagmorgen overleden in een woning aangetroffen door de agenten die afgingen op een melding van een verdachte situatie. Buren hadden gemeld een waterlekkage te zien in de parkeergarage en vertrouwden het niet. De 27-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van werd zwaargewond aangetroffen.

Politie roept getuigen op om zich te melden
De politie roept getuigen op om zich te melden bij de politie. Zij willen graag weten of zij iets vreemds hebben opgemerkt afgelopen vrijdag en zaterdag. De 27-jarige man ligt nog steeds buiten kennis in het ziekenhuis. Hij heeft dus nog geen verklaring kunnen afleggen.

Forensische opsporing lange tijd bezig geweest
Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn tot in de late uren bezig geweest met het onderzoek in de woning. In witte pakken werd de woning betreden en zijn alle sporen veiliggesteld. Pas in de avond is het lichaam van de jonge vrouw uit het huis gehaald. De politie hoopt zo snel mogelijk met de man te spreken.

Buurt geschokt door derde moord in straat
De buurt is geschokt door het zoveelste dodelijk incident in de straat. In januari 2008 stak een man zijn vrouw dood in een woning. Een paar maanden viel nogmaals een dode als gevolg van een steekpartij. Ook is er in de afgelopen jaren een Hennepkwekerij aangetroffen in een woning. De bewoners zeiden tegenover Hart van Nederland geen veilig gevoel meer te hebben in de wijk.

Lees op : Dode vrouw(19) en zwaargewonde man (27) in woning Capelle aan den IJssel.

_DSC8011kl _DSC8014kl DSC_6001 DSC_6004

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

1 REACTIE

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg