dinsdag, januari 19, 2021

Dode in woning is de 19-jarige Anansa, 27-jarige vriend Patrick bij kennis Floris Burgwal Capelle aan den IJssel

Het Algemeen Dagblad publiceerde maandag 16 maart een gesprek met de moeder van het 19-jarige meisje wat kwam te overlijden na een ruzie in een woning aan de Floris Burgwal in Capelle-Schollevaar. Ze vertelde niet te kunnen bevatten wat er is gebeurd. Ze leken juist zo gelukkig samen. De avond ervoor waren ze nog uit eten geweest. De wereld van de moeder van Anansa veranderde compleet toen zij rond 12.00 uur zaterdagmiddag met het slechte nieuws werd geconfronteerd. Haar Anansa was er niet meer. Ze is overleden en is door een misdrijf om het leven gekomen.

Een buurvrouw constateerde in de parkeergarage een waterlekkage. Als ze boven gaat kijken ziet ze een gebroken raam en belt direct te politie. Agenten treffen een puinhoop aan in de woning. In de woning bleek de 19-jarige Capelse te zijn overleden. Haar vriend Patrick wordt zwaargewond buiten kennis aangetroffen. De politie doet nog steeds onderzoek naar wat er precies is gebeurd in de woning.

Inmiddels is de 27-jarige Patrick bij kennis gekomen en is hij formeel aangehouden door de politie. De politie heeft sterk het vermoeden dat het incident is ontstaan na een ruzie in de relationele sfeer. De buren zeggen er niets van te hebben gemerkt. Ook de man was altijd vriendelijk in het voorbijgaan volgens een buurman.

Lees hier het hele verhaal op het Algemeen Dagblad

11002655_776992802382896_3493584640516344395_n _DSC8012kl-anansa

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg