Dode in woning is de 19-jarige Anansa, 27-jarige vriend Patrick bij kennis Floris Burgwal Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Het Algemeen Dagblad publiceerde maandag 16 maart een gesprek met de moeder van het 19-jarige meisje wat kwam te overlijden na een ruzie in een woning aan de Floris Burgwal in Capelle-Schollevaar. Ze vertelde niet te kunnen bevatten wat er is gebeurd. Ze leken juist zo gelukkig samen. De avond ervoor waren ze nog uit eten geweest. De wereld van de moeder van Anansa veranderde compleet toen zij rond 12.00 uur zaterdagmiddag met het slechte nieuws werd geconfronteerd. Haar Anansa was er niet meer. Ze is overleden en is door een misdrijf om het leven gekomen.

Een buurvrouw constateerde in de parkeergarage een waterlekkage. Als ze boven gaat kijken ziet ze een gebroken raam en belt direct te politie. Agenten treffen een puinhoop aan in de woning. In de woning bleek de 19-jarige Capelse te zijn overleden. Haar vriend Patrick wordt zwaargewond buiten kennis aangetroffen. De politie doet nog steeds onderzoek naar wat er precies is gebeurd in de woning.

- Advertisement -

Inmiddels is de 27-jarige Patrick bij kennis gekomen en is hij formeel aangehouden door de politie. De politie heeft sterk het vermoeden dat het incident is ontstaan na een ruzie in de relationele sfeer. De buren zeggen er niets van te hebben gemerkt. Ook de man was altijd vriendelijk in het voorbijgaan volgens een buurman.

Lees hier het hele verhaal op het Algemeen Dagblad

11002655_776992802382896_3493584640516344395_n _DSC8012kl-anansa

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Kapperszaak compleet verwoest door grote brand Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een kapperszaak aan de Mijnsherenlaan is woensdagmiddag 8 mei volledig uitgebrand. De brand ontstond even na...

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...

Hulpdiensten druk met personen met verward gedrag Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 7 mei rond 19.26 uur zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor twee verwarde personen. De personen...

Kransen vernield bij monument ‘De Vallende Ruiter’ in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei zijn alle bloemenkransen bij monument 'De...