dinsdag, januari 19, 2021

Gaslek tijdens werkzaamheden Lutherse Burgwal Den Haag

Op maandag 16 maart zijn de hulpdiensten omstreeks kwart voor twee een melding over een gaslucht in een jeugdherberg/hostel aan de Lutherse Burgwal. Er bleek daadwerkelijk spraken van een gaslek, dat is veroorzaakt tijdens werkzaamheden in het pand. Omstreeks 14:00 uur werd er opgeschaald naar middelhulpverlening en Grip 1 situatie.

De omgeving van de Lutherse Burgwal is afgesloten. De brandweer slaat de ramen van de jeugdherberg/hostel om het gas te laten ontsnappen. De brandweer heeft een watergordijn aangelegd. Medewerkers van Joulz kwamen ter plaatse om het gas het hostel af te sluiten.

De brandweer heeft verschillende metingen verricht in andere panden die ook aan de Lutherse Burgwal staan om te kunnen vast te stellen of zich daar ook gas heeft opgehoopt. rond half vier was het gaslek gedicht en had iedereen weer gas. De bewoners konden toen weer terug naar hun eigen woning.

Foto’s & Tekst: Sander van den Berg PBA Zoetermeer

DSC_0014 DSC_0017 DSC_0035 DSC_0011

Related Articles

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg