Woningen ontruimd na benzinelucht Wiekslag Capelle aan den IJssel

maandag 16 maart 2015 16:52

De brandweer DCMR en de politie zijn maandagmiddag ter plaatse gevraagd voor een vreemde lucht in de woning aan de Wiekslag. De vreemde lucht bleek een benzinelucht in de woning te zijn. Vloerbedekking zou besprenkeld zijn met benzine, hier heeft de brandweer een schuimdeken overheen gelegd. De politie heeft een verwarde man meegenomen voor beoordeling naar het politiebureau.

Zes woningen  in het complex zijn ontruimd door de hulpdiensten, deze tien bewoners zijn opgevangen door de politieagenten in een politiebus.

Met behulp van een overdrukventilator en de ramen te openen heeft de brandweer de woningen geventileerd. Voordat de mensen weer in de woning terug mogen gaat de brandweer samen met DCMR in de woningen metingen verrichten. De betreffende woning wordt gereinigd.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0242 IMG_0246 IMG_0271 IMG_0278 IMG_0286 IMG_0288

 

0 reacties

Woningen ontruimd na benzinelucht Wiekslag Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

De brandweer DCMR en de politie zijn maandagmiddag ter plaatse gevraagd voor een vreemde lucht in de woning aan de Wiekslag. De vreemde lucht bleek een benzinelucht in de woning te zijn. Vloerbedekking zou besprenkeld zijn met benzine, hier heeft de brandweer een schuimdeken overheen gelegd. De politie heeft een verwarde man meegenomen voor beoordeling naar het politiebureau.

Zes woningen  in het complex zijn ontruimd door de hulpdiensten, deze tien bewoners zijn opgevangen door de politieagenten in een politiebus.

Met behulp van een overdrukventilator en de ramen te openen heeft de brandweer de woningen geventileerd. Voordat de mensen weer in de woning terug mogen gaat de brandweer samen met DCMR in de woningen metingen verrichten. De betreffende woning wordt gereinigd.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0242 IMG_0246 IMG_0271 IMG_0278 IMG_0286 IMG_0288

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!