Woningen ontruimd na benzinelucht Wiekslag Capelle aan den IJssel

0

De brandweer DCMR en de politie zijn maandagmiddag ter plaatse gevraagd voor een vreemde lucht in de woning aan de Wiekslag. De vreemde lucht bleek een benzinelucht in de woning te zijn. Vloerbedekking zou besprenkeld zijn met benzine, hier heeft de brandweer een schuimdeken overheen gelegd. De politie heeft een verwarde man meegenomen voor beoordeling naar het politiebureau.

Zes woningen  in het complex zijn ontruimd door de hulpdiensten, deze tien bewoners zijn opgevangen door de politieagenten in een politiebus.

Met behulp van een overdrukventilator en de ramen te openen heeft de brandweer de woningen geventileerd. Voordat de mensen weer in de woning terug mogen gaat de brandweer samen met DCMR in de woningen metingen verrichten. De betreffende woning wordt gereinigd.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0242 IMG_0246 IMG_0271 IMG_0278 IMG_0286 IMG_0288