zondag, januari 24, 2021

Drugsgebruik mogelijk spelende factor in dood 19-jarige Anansa Floris Burgwal Capelle a/d IJssel

De 19-jarige Anansa uit Capelle aan den IJssel is mogelijk om het leven gekomen na een slechte LSD-trip. Tegenover het AD verklaarde de vader van de 27-jarige verdachte vriend Patrick van der L. dat zijn zoon dat tegen hem gezegd zou hebben. Na het avondje uit eten zouden ze de drugs LSD hebben gebruikt. Dat is mogelijk niet goed afgelopen waarna er iets verschrikkelijks is gebeurd.

In de woning van de twee was een puinhoop ontstaan. Er lag veel water in de woning, en overal lagen er glasscherven. De familie van zowel het slachtoffers als die van de verdachte zitten vol met vragen. Waarom ze drugs hebben gebruikt is niet bekend. Patrick van de L. was vroeger wel bekend met drugsgebruik. Echter zou hij daar vanaf zijn. Zowel Patrick als Anansa zouden beiden een slechte jeugd hebben gehad.

De politie onderzoekt de zaak. Zij gaan ervan uit dat het incident in de relationele sfeer ligt. Zowel Patrick als Anansa zouden diverse steekwonden hebben opgelopen. De politie denkt dat ze daar allebei een hoofdrol in hebben gespeeld. Patrick van der L. wordt vandaag in het ziekenhuis voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij mag geen contact meer hebben met de buitenwereld.

Lees het volledige item op het Algemeen Dagblad

DSC_6001-anansa

 

 

Related Articles

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Erasmusbrug Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten van de eenheid Rotterdam zijn afgelopen nacht betrokken geraakt bij een ongeluk...

Onderzoek naar brand in lege kamer verpleeghuis West-Varkenoordseweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar een onverklaarbare brand in...

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding Denenburg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht rond 03.00 uur op het Denenburg in Rotterdam...

3 REACTIES

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg