Twee minderjarige krijgen halt straf voor diefstal uit supermarkt Krimpen

dinsdag 17 maart 2015 21:53

Dinsdagmorgen heeft de politie samen met medewerkers van de supermarktketen Jumbo twee minderjarige winkeldieven aangehouden. Na overleg hebben de twee minderjarige dieven een Halt-straf gekregen deze ze binnenkort mogen gaan uitvoeren bij bureau Halt.

Foto wijkagent Ruud van Beek

 

CAS3dzWU8AAFg2D

 

0 reacties

Twee minderjarige krijgen halt straf voor diefstal uit supermarkt Krimpen
Schrijver:

 

 

Dinsdagmorgen heeft de politie samen met medewerkers van de supermarktketen Jumbo twee minderjarige winkeldieven aangehouden. Na overleg hebben de twee minderjarige dieven een Halt-straf gekregen deze ze binnenkort mogen gaan uitvoeren bij bureau Halt.

Foto wijkagent Ruud van Beek

 

CAS3dzWU8AAFg2D

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!