Familie en vrienden plaatsen boom voor verkeersslachtoffer Nigel Landveld Capelseweg Capelle aan den IJssel (video)

woensdag 18 maart 2015 12:26

Familie en vrienden van Nigel Landveld hebben vanmorgen omstreeks 12 uur een boom geplant op de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. Nigel werd daar zondagmiddag 8 juni 2014 aangereden door een automobilist toen hij vanaf de Zevensprong de Capelseweg wilde oversteken. Niet veel later overleed hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Ter nagedachtenis aan het overleden jongetje was het idee ontstaan om in de middenberm van de Capelseweg een boom te planten. Burgemeester Frank Koen gaf toestemming om de boom te planten en was zelf ook aanwezig. Om dit alles veilig te laten verlopen werd de Capelseweg in beide richtingen afgesloten. Een aantal automobilisten negeerden dit en reden tegen het verkeer in.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

_DSC8095kl _DSC8098kl _DSC8107kl _DSC8109kl _DSC8117kl _DSC8125kl _DSC8142kl _DSC8148kl _DSC8154kl _DSC8167kl _DSC8172kl _DSC8091kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Familie en vrienden plaatsen boom voor verkeersslachtoffer Nigel Landveld Capelseweg Capelle aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

Familie en vrienden van Nigel Landveld hebben vanmorgen omstreeks 12 uur een boom geplant op de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. Nigel werd daar zondagmiddag 8 juni 2014 aangereden door een automobilist toen hij vanaf de Zevensprong de Capelseweg wilde oversteken. Niet veel later overleed hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Ter nagedachtenis aan het overleden jongetje was het idee ontstaan om in de middenberm van de Capelseweg een boom te planten. Burgemeester Frank Koen gaf toestemming om de boom te planten en was zelf ook aanwezig. Om dit alles veilig te laten verlopen werd de Capelseweg in beide richtingen afgesloten. Een aantal automobilisten negeerden dit en reden tegen het verkeer in.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

_DSC8095kl _DSC8098kl _DSC8107kl _DSC8109kl _DSC8117kl _DSC8125kl _DSC8142kl _DSC8148kl _DSC8154kl _DSC8167kl _DSC8172kl _DSC8091kl

 

Auto volledig afgebrand Eendenpoelweg Sittard

Auto volledig afgebrand Eendenpoelweg Sittard

Sittard - Vrijdagmorgen 3 april rond 0.50 uur is brand ontstaan in een auto aan de Eendenpoelweg in Sittard. De auto stond midden tussen de weilanden en is volledig uitgebrand. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon de auto niet meer redden. Wat de...

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

In de tweede helft van maart 2020 is het dagelijkse aantal mensen dat incheckt in het openbaar vervoer gedaald met bijna negentig procent (vergeleken met een vergelijkbare dag in 2019). Deze cijfers publiceert het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) vandaag uit...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!