Gaslucht in de woning blijkt loos te zijn Alexanderstraat Capelle aan den IJssel

woensdag 18 maart 2015 17:47

De brandweer en politie zijn woensdagmiddag rond de klok van 17:00 uur opgeroepen voor een gaslucht in de woning aan de Alexanderstraat. Bewoners roken een sterke gaslucht in de woning, met meetapparatuur heeft de brandweer gemeten. Dit is ook bij omliggende woningen  via de brievenbus gedaan.

De brandweer heeft geen concentraties gemeten die gevaarlijk waren, waarna ze weer retour naar de brandweerkazerne konden.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0323 IMG_0326 IMG_0327

 

0 reacties

Gaslucht in de woning blijkt loos te zijn Alexanderstraat Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

De brandweer en politie zijn woensdagmiddag rond de klok van 17:00 uur opgeroepen voor een gaslucht in de woning aan de Alexanderstraat. Bewoners roken een sterke gaslucht in de woning, met meetapparatuur heeft de brandweer gemeten. Dit is ook bij omliggende woningen  via de brievenbus gedaan.

De brandweer heeft geen concentraties gemeten die gevaarlijk waren, waarna ze weer retour naar de brandweerkazerne konden.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0323 IMG_0326 IMG_0327

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!