dinsdag, januari 26, 2021

Spectaculaire politieachtervolging gefilmd door Politie Rotterdam Oost

De politie van Rotterdam Rijnmond district oost heeft een spectaculaire video vrijgegeven van een achtervolging die tot stilstand kwam op de President Rooseveltweg in Rotterdam. Een verdachte ging ervandoor vanaf de Stadhoudersweg in Rotterdam toen hij een stopteken had gekregen. De bestuurder was inmiddels uit het voertuig maar de bijrijder had het stuur overgenomen. Een blauwe Renault Megane werd vervolgens door meerdere eenheden achtervolgd. 

Op de President Rooseveltweg kon het voertuig van de verdachte meerdere malen met een DHV-voertuig worden geramd. Uiteindelijk werd deze klem gezet tegen een verkeersbord. De inzittende een 22-jarige man uit Den Haag kon worden aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt ter zake het veroorzaken van gevaar en hinder (artikel 5 WVW1994), het rijden onder invloed (artikel 8 WVW1994) en het rijden met ongeldig verklaard rijbewijs (artikel 9 WVW1994).  De gevluchte bestuurder, de 25-jarige man, kon na een korte achtervolging te voet in de omgeving van de Stadhoudersweg worden aangehouden.

 

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg