Handhaving haalt bejaarde man met scootmobiel van Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel

vrijdag 20 maart 2015 22:09

Medewerkers van Handhaving hebben vrijdagavond een bejaarde man van de Abram van Rijckevorselweg gehaald. De man had net wc rollen gehaald en was totaal de weg kwijt. Handhavers waren als eerste ter plaatse en hebben de man veiliggesteld. De politie was ook snel ter plaatse en ontfermde zich over de man.

Omdat het niet verantwoord was om de man zelf te laten verder rijden, kroop een handhavingsmedewerker op het scheurijzer om deze netjes bij de man thuis te brengen. De scootmobiel moest vanaf de Oosterlengte naar het Reviusrondeel worden gereden. Een rit van ongeveer 3 kilometer. Dit gebeurde onder begeleiding van de voertuigen van handhaving en de politie. Op een aantal punten moest het verkeer even kort worden omgeleid. De man was inmiddels al thuisgebracht door de politie.

De videobeelden zijn afkomstig van Handhaving Capelle

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handhaving haalt bejaarde man met scootmobiel van Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Medewerkers van Handhaving hebben vrijdagavond een bejaarde man van de Abram van Rijckevorselweg gehaald. De man had net wc rollen gehaald en was totaal de weg kwijt. Handhavers waren als eerste ter plaatse en hebben de man veiliggesteld. De politie was ook snel ter plaatse en ontfermde zich over de man.

Omdat het niet verantwoord was om de man zelf te laten verder rijden, kroop een handhavingsmedewerker op het scheurijzer om deze netjes bij de man thuis te brengen. De scootmobiel moest vanaf de Oosterlengte naar het Reviusrondeel worden gereden. Een rit van ongeveer 3 kilometer. Dit gebeurde onder begeleiding van de voertuigen van handhaving en de politie. Op een aantal punten moest het verkeer even kort worden omgeleid. De man was inmiddels al thuisgebracht door de politie.

De videobeelden zijn afkomstig van Handhaving Capelle

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!