Gewonden na ernstig ongeval Westlandseweg Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Een man is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij op zijn scooter op de Westlandseweg in Vlaardingen werd aangereden door een automobilist. Omdat de man er slecht aan toe was rukten er naast de ambulance, de brandweer en het Mobiel Medisch Team uit om eerste hulp te verlenen.

Een ander persoon raakte bij het ongeval lichtgewond. De zwaargewonde man is met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval ontstond er nog een ander ongeval.  Er hoefde echter niemand naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt beide ongevallen. Een berger heeft de betrokken voertuigen geborgen.

Fotograaf: DEBLESFotografie (Colin de Bles)

IMG_3749

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd