[Nog steeds] VERMIST : Meisje (14) zwanger Rotterdamsedijk Schiedam

Date:

Share post:

De politie is sinds zaterdagavond op zoek naar Bosnische 14-jarige Enesa Hrustic. Het meisje zou 6 maanden zwanger zijn en voor het laatst gezien op de Rotterdamsedijk in Schiedam. Omdat zij zwanger is maken de hulpverleners zich zorgen om de gezondheid van het meisje.

Ten tijde van de vermissing  droeg ze een zwarte joggingsbroek, een zwarte top en een zwarte trui. Verder had ze een bruine sjaal en een witte gympies. Het meisje afkomstig uit het Limburgse Maastricht verblijft vermoedelijk in de omgeving van de Rotterdamsedijk te Schiedam. Ondanks dat Enesa nog niet terecht is heeft Burgernet de zoekactie inmiddels zonder resultaat afgesloten.

- Advertisement -

Foto: Politie eenheid Rotterdam

Enesa

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd