VERMIST: Irma Wilkens (49) uit Gorinchem in een zwarte Peugeot 206 met kenteken 64-RL-BJ

Date:

Share post:

De politie eenheid Rotterdam verzoekt u uit te kijken naar de 49-jarige Irma Wilkens uit Gorinchem. Zij is in depressieve toestand omstreeks 13:00 uur vertrokken vanaf de Schelleduisevliet te Gorinchem.

Irma Wilkens is vertrokken in een zwarte Peugeot 206 met het kenteken 64-RL-BJ. Irma draagt een spijkerbroek met een wit shirt, een wit met grijze jas en zilveren gympen. Verder heeft zij een creme kleurige handtas bij zich.

- Advertisement -

Heeft u informatie over deze vermissing dan kunt u bellen met 0900-8844. Heeft u direct zicht op Irma Wilkens bel dan 112 en blijf zicht houden op haar. De politie komt dan direct naar u toe.

Foto: Politie eenheid Rotterdam

Irma Wilkens

- Advertisement -

Gerelateerd