Middelbrand in ziekenhuis Poortmolen Capelle aan den IJssel

dinsdag 24 maart 2015 16:15

Hulpdiensten zijn rond de klok van 15:10 uur opgeroepen voor een brand in een psychiatrische ziekenhuis aan de Poortmolen Capelle aan den IJssel. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar zogenaamd “middel brand” omdat er rookontwikkeling was in het gebouw.

De betreffende afdeling is door het BHV personeel korte tijd ontruimd geweest. De brandweer heeft in ieder geval een smeulende plastic beker aangetroffen in een ruimte. Korte tijd later kon de brandweer het sein brand meester geven. Tevens heeft de brandweer met de overdrukventilator de aanwezige rook verwijderd.

Tijdens metingen bij de nacontrole trof de brandweer een afwijking aan die men wilde onderzoeken door een deel van het systeemplafond te verwijderen. Toen de brandweer met gereedschap naar binnen kwam werd hun te kennen gegeven dat het personeel dat over wilde laten aan de mensen van de technische dienst welke hierop ter plaatse is gekomen. Twee personen zijn door het aanwezige ambulancepersoneel nagekeken voor rook inhalatie.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_0562 IMG_0565 De betrIMG_0573

Foto’s: Enrico Luijcx

2015-03-24 15.29.04
2015-03-24 15.29.08
2015-03-24 15.29.30
2015-03-24 15.34.50

 

0 reacties

Middelbrand in ziekenhuis Poortmolen Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Hulpdiensten zijn rond de klok van 15:10 uur opgeroepen voor een brand in een psychiatrische ziekenhuis aan de Poortmolen Capelle aan den IJssel. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar zogenaamd “middel brand” omdat er rookontwikkeling was in het gebouw.

De betreffende afdeling is door het BHV personeel korte tijd ontruimd geweest. De brandweer heeft in ieder geval een smeulende plastic beker aangetroffen in een ruimte. Korte tijd later kon de brandweer het sein brand meester geven. Tevens heeft de brandweer met de overdrukventilator de aanwezige rook verwijderd.

Tijdens metingen bij de nacontrole trof de brandweer een afwijking aan die men wilde onderzoeken door een deel van het systeemplafond te verwijderen. Toen de brandweer met gereedschap naar binnen kwam werd hun te kennen gegeven dat het personeel dat over wilde laten aan de mensen van de technische dienst welke hierop ter plaatse is gekomen. Twee personen zijn door het aanwezige ambulancepersoneel nagekeken voor rook inhalatie.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_0562 IMG_0565 De betrIMG_0573

Foto’s: Enrico Luijcx

2015-03-24 15.29.04
2015-03-24 15.29.08
2015-03-24 15.29.30
2015-03-24 15.34.50

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!