Automobilist rijdt tegen paal na onwelwording Capelseweg Capelle aan den IJssel
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Een automobilist is woensdagmiddag tegen een paal op de Capelseweg in Capelle aan den IJssel gereden nadat hij onwel was geworden. Omdat niet bekend was of de man bekneld zou zitten werd uit voorzorg de brandweer meegestuurd om hem eventueel uit de auto te bevrijden. Echter bleek het niet nodig om te knippen waarna de man met wat hand- en spandiensten het voertuig kon verlaten.

Doordat de weg een doorgaande route richting Rotterdam Ommoord en Zevenkamp en de snelweg A20 is, ontstond er al snel een flinke verkeersophoping. Medewerkers van Handhaving Capelle waren razendsnel ter plaatse om het verkeer door te laten stromen. Hierdoor moesten enkele automobilisten wel het rode verkeerslicht negeren. Krijgt u een boete thuis? Neem dan contact op met de politie.

Het slachtoffer is nadat deze is gestabiliseerd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de politie heeft de waardevolle bezittingen van het slachtoffer veiliggesteld.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_6267kl FMS_6270kl FMS_6275kl FMS_6276kl FMS_6280kl FMS_6283kl

 

Automobilist rijdt tegen paal na onwelwording Capelseweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Een automobilist is woensdagmiddag tegen een paal op de Capelseweg in Capelle aan den IJssel gereden nadat hij onwel was geworden. Omdat niet bekend was of de man bekneld zou zitten werd uit voorzorg de brandweer meegestuurd om hem eventueel uit de auto te bevrijden. Echter bleek het niet nodig om te knippen waarna de man met wat hand- en spandiensten het voertuig kon verlaten.

Doordat de weg een doorgaande route richting Rotterdam Ommoord en Zevenkamp en de snelweg A20 is, ontstond er al snel een flinke verkeersophoping. Medewerkers van Handhaving Capelle waren razendsnel ter plaatse om het verkeer door te laten stromen. Hierdoor moesten enkele automobilisten wel het rode verkeerslicht negeren. Krijgt u een boete thuis? Neem dan contact op met de politie.

Het slachtoffer is nadat deze is gestabiliseerd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de politie heeft de waardevolle bezittingen van het slachtoffer veiliggesteld.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_6267kl FMS_6270kl FMS_6275kl FMS_6276kl FMS_6280kl FMS_6283kl

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...