zondag, januari 24, 2021

Man (81) schiet makelaar (52) neer op de Ree in Reeuwijk

De politie ontving omstreeks 17:40 uur een melding dat er geschoten zou zijn op de Ree in Reeuwijk. Hierop zijn meerdere politie eenheden met spoed ter plaatse gegaan. Bij aankomst troffen zij het 52-jarige slachtoffer aan welke ondanks zijn verwondingen de 81-jarige mannelijke verdachte in bedwang hield. Deze verdachte is direct aangehouden.

Het slachtoffer een 52-jarige man is na stabilisatie met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. De omgeving is afgezet als plaats delict. Medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) hebben een uitvoerig sporenonderzoek gedaan en de recherche is gelijk een onderzoek gestart.

De aanleiding van het incident wordt nog onderzocht maar het heeft er alle schijn van dat het lijkt te gaan om een zakelijk geschil. De gewonde man zou mogelijk een makelaar zijn die in de woning al aanwezig was. Er zou toen volgens mogelijke getuigen een schot zij gevallen. Dit is echter nog niet bevestigd door de politie.

Het slachtoffer mocht in de loop van de avond het ziekenhuis verlaten. Het slachtoffer heeft nog geen verklaring omtrent het incident kunnen afleggen. Hiervoor zal in de loop van de komende dagen met hem contact worden gelegd. Tevens is de man slachtofferhulp aangeboden.

Foto’s: Darinca Gerritsen

image

image

image

image

image

Related Articles

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Erasmusbrug Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten van de eenheid Rotterdam zijn afgelopen nacht betrokken geraakt bij een ongeluk...

Onderzoek naar brand in lege kamer verpleeghuis West-Varkenoordseweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar een onverklaarbare brand in...

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding Denenburg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht rond 03.00 uur op het Denenburg in Rotterdam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg