Auto rijdt in op bushalte, wachtende passagier gewond Rotterdamseweg Ridderkerk

Date:

Deel bericht:

Een wachtende reiziger op de bus is woensdagmorgen gewond geraakt door een ongeval op de Rotterdamseweg in Ridderkerk. Door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist in op een bushalte en kwam tot stilstand tegen een boom. De reiziger raakte door het ongeval gewond.

Omdat de verwondingen van het slachtoffer onbekend waren reden er naast de ambulancedienst ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team mee. Of het slachtoffer bekneld heeft gezeten is niet bekend. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het voertuig is aangehouden. De Rotterdamseweg is richting Rotterdan afgesloten voor het verkeer.

- Advertisement -

Foto : Twitter Wijkagent Remy Hartog

image

Foto’s : Michel Robijn

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd