Auto rijdt in op bushalte, wachtende passagier gewond Rotterdamseweg Ridderkerk
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Een wachtende reiziger op de bus is woensdagmorgen gewond geraakt door een ongeval op de Rotterdamseweg in Ridderkerk. Door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist in op een bushalte en kwam tot stilstand tegen een boom. De reiziger raakte door het ongeval gewond.

Omdat de verwondingen van het slachtoffer onbekend waren reden er naast de ambulancedienst ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team mee. Of het slachtoffer bekneld heeft gezeten is niet bekend. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het voertuig is aangehouden. De Rotterdamseweg is richting Rotterdan afgesloten voor het verkeer.

Foto : Twitter Wijkagent Remy Hartog

image

Foto’s : Michel Robijn

image

image

 

Auto rijdt in op bushalte, wachtende passagier gewond Rotterdamseweg Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Een wachtende reiziger op de bus is woensdagmorgen gewond geraakt door een ongeval op de Rotterdamseweg in Ridderkerk. Door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist in op een bushalte en kwam tot stilstand tegen een boom. De reiziger raakte door het ongeval gewond.

Omdat de verwondingen van het slachtoffer onbekend waren reden er naast de ambulancedienst ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team mee. Of het slachtoffer bekneld heeft gezeten is niet bekend. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het voertuig is aangehouden. De Rotterdamseweg is richting Rotterdan afgesloten voor het verkeer.

Foto : Twitter Wijkagent Remy Hartog

image

Foto’s : Michel Robijn

image

image

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...