ING automaat opgeblazen door plofkraak Reaal Leiderdorp
via

 

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...

Buurtbewoners aan het Reaal in Leiderdorp zijn zich vannacht kapot geschrokken toen een onbekend aantal mannen een geldautomaat van de ING opbliezen. De hulpdiensten kregen een melding van een harde klap en gingen op onderzoek uit. Ter plaatse bleek de geldautomaat van de ING te zijn opgeblazen.

Om te controleren of het verder veilig was, werd de brandweer ter plaatse gevraagd om te meten op eventueel gevaarlijke stoffen. Dit bleek niet het geval, maar de schade is groot. Brokstukken liggen op straat verspreid. De politie zette een groot plaats delict af waarna medewerkers van Forensische Opsporing onderzoek deden. De politie weet niet hoeveel verdachten er zijn betrokken bij het incident. Ook is nog niet bekend of er daadwerkelijk buit is gemaakt.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_4916kl IMG_4927kl IMG_4946kl

 

 

ING automaat opgeblazen door plofkraak Reaal Leiderdorp
Schrijver:

 

 

Buurtbewoners aan het Reaal in Leiderdorp zijn zich vannacht kapot geschrokken toen een onbekend aantal mannen een geldautomaat van de ING opbliezen. De hulpdiensten kregen een melding van een harde klap en gingen op onderzoek uit. Ter plaatse bleek de geldautomaat van de ING te zijn opgeblazen.

Om te controleren of het verder veilig was, werd de brandweer ter plaatse gevraagd om te meten op eventueel gevaarlijke stoffen. Dit bleek niet het geval, maar de schade is groot. Brokstukken liggen op straat verspreid. De politie zette een groot plaats delict af waarna medewerkers van Forensische Opsporing onderzoek deden. De politie weet niet hoeveel verdachten er zijn betrokken bij het incident. Ook is nog niet bekend of er daadwerkelijk buit is gemaakt.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_4916kl IMG_4927kl IMG_4946kl

 

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...