Grote brand in schuur Vierschaarstraat Oud Gastel

vrijdag 27 maart 2015 08:47

Een grote brand heeft donderdagavond een grote schuur aan de Vierschaarstraat in Oud Gastel verwoest. De eigenaar merkte rond elf uur dat stroom uit viel en ging op onderzoek uit. Toen hij naar buiten keek stond de schuur al flink in de brand. De brandweer kwam met vier voertuigen ter plaatse om de brand te blussen.

Doordat de schuur een houten dak had, kon de brand zich snel verspreidden. Door de brand was er flinke rookontwikkeling, omwonenden werden daardoor geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Kortsluiting is de mogelijk oorzaak van de brand. Van de schuur is niets meer over.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in schuur Vierschaarstraat Oud Gastel
Schrijver:

 

 

Een grote brand heeft donderdagavond een grote schuur aan de Vierschaarstraat in Oud Gastel verwoest. De eigenaar merkte rond elf uur dat stroom uit viel en ging op onderzoek uit. Toen hij naar buiten keek stond de schuur al flink in de brand. De brandweer kwam met vier voertuigen ter plaatse om de brand te blussen.

Doordat de schuur een houten dak had, kon de brand zich snel verspreidden. Door de brand was er flinke rookontwikkeling, omwonenden werden daardoor geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Kortsluiting is de mogelijk oorzaak van de brand. Van de schuur is niets meer over.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!