Handhaving bekeurd wildpoepende automonteur in Capelle Oostgaarde

vrijdag 27 maart 2015 21:33

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben vrijdagavond een wildpoepende man bekeurd. De man was aan zijn auto aan het sleutelen in de wijk Oostgaarde en zou naar eigen zeggen last hebben gekregen van zijn darmen. Hij nam echter niet de moeite om gewoon even een toilet op te zoeken maar besloot ze broek te laten zakken.

Echter liepen er toevallig net een paar handhavers voorbij, die vonden dat dit uiteraard niet door de beugel kon en de man werd bekeurd voor zijn gedrag. Dit omdat het niet alleen heel veel vies is, maar ook omdat hij het op een locatie deed waar veel mensen kunnen passeren. Na zijn daad ging de man overigens gewoon weer vrolijk verder met sleutelen. Echter had hij zijn klus beter door de garage kunnen laten uitvoeren, want de bekeuring kostte hem 140 euro.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handhaving bekeurd wildpoepende automonteur in Capelle Oostgaarde
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben vrijdagavond een wildpoepende man bekeurd. De man was aan zijn auto aan het sleutelen in de wijk Oostgaarde en zou naar eigen zeggen last hebben gekregen van zijn darmen. Hij nam echter niet de moeite om gewoon even een toilet op te zoeken maar besloot ze broek te laten zakken.

Echter liepen er toevallig net een paar handhavers voorbij, die vonden dat dit uiteraard niet door de beugel kon en de man werd bekeurd voor zijn gedrag. Dit omdat het niet alleen heel veel vies is, maar ook omdat hij het op een locatie deed waar veel mensen kunnen passeren. Na zijn daad ging de man overigens gewoon weer vrolijk verder met sleutelen. Echter had hij zijn klus beter door de garage kunnen laten uitvoeren, want de bekeuring kostte hem 140 euro.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!