vrijdag, januari 15, 2021

Handhaving bekeurd wildpoepende automonteur in Capelle Oostgaarde

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben vrijdagavond een wildpoepende man bekeurd. De man was aan zijn auto aan het sleutelen in de wijk Oostgaarde en zou naar eigen zeggen last hebben gekregen van zijn darmen. Hij nam echter niet de moeite om gewoon even een toilet op te zoeken maar besloot ze broek te laten zakken.

Echter liepen er toevallig net een paar handhavers voorbij, die vonden dat dit uiteraard niet door de beugel kon en de man werd bekeurd voor zijn gedrag. Dit omdat het niet alleen heel veel vies is, maar ook omdat hij het op een locatie deed waar veel mensen kunnen passeren. Na zijn daad ging de man overigens gewoon weer vrolijk verder met sleutelen. Echter had hij zijn klus beter door de garage kunnen laten uitvoeren, want de bekeuring kostte hem 140 euro.

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg