Scooter doorgereden na aanrijding wielrenner Algerabrug Krimpen aan den IJssel

0

Vrijdagmiddag even voor de klok van twee uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het fietspad van de Algerabrug. Dit tussen een scooter en een wielrenner, de scooterbestuurder is na het veroorzaken van de aanrijding doorgereden.

De politie heeft een bericht naar alle politie-eenheden verstuurd om uit te kijken naar deze scooter. De wielrenner is ernstig ten val gekomen, hij had  onder andere last van zijn schouder en knie, ambulancepersoneel heeft de wielrenner behandeld in de ambulance en voor verdere behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

Getuige gezocht

Bij dit ongeval is de politie opzoek naar getuigen of degene die deze man herkennen, de politie opzoek naar een mannelijke bestuurder op een grijze Peugeot Viva City ( Snorfiets ) getuige kunnen de politie bellen onder het telefoonnummer 0900-8844.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0806 IMG_0811 IMG_0813