Scooter doorgereden na aanrijding wielrenner Algerabrug Krimpen aan den IJssel

vrijdag 27 maart 2015 14:56

Vrijdagmiddag even voor de klok van twee uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het fietspad van de Algerabrug. Dit tussen een scooter en een wielrenner, de scooterbestuurder is na het veroorzaken van de aanrijding doorgereden.

De politie heeft een bericht naar alle politie-eenheden verstuurd om uit te kijken naar deze scooter. De wielrenner is ernstig ten val gekomen, hij had  onder andere last van zijn schouder en knie, ambulancepersoneel heeft de wielrenner behandeld in de ambulance en voor verdere behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

Getuige gezocht

Bij dit ongeval is de politie opzoek naar getuigen of degene die deze man herkennen, de politie opzoek naar een mannelijke bestuurder op een grijze Peugeot Viva City ( Snorfiets ) getuige kunnen de politie bellen onder het telefoonnummer 0900-8844.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0806 IMG_0811 IMG_0813

 

0 reacties

Scooter doorgereden na aanrijding wielrenner Algerabrug Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Vrijdagmiddag even voor de klok van twee uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het fietspad van de Algerabrug. Dit tussen een scooter en een wielrenner, de scooterbestuurder is na het veroorzaken van de aanrijding doorgereden.

De politie heeft een bericht naar alle politie-eenheden verstuurd om uit te kijken naar deze scooter. De wielrenner is ernstig ten val gekomen, hij had  onder andere last van zijn schouder en knie, ambulancepersoneel heeft de wielrenner behandeld in de ambulance en voor verdere behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

Getuige gezocht

Bij dit ongeval is de politie opzoek naar getuigen of degene die deze man herkennen, de politie opzoek naar een mannelijke bestuurder op een grijze Peugeot Viva City ( Snorfiets ) getuige kunnen de politie bellen onder het telefoonnummer 0900-8844.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0806 IMG_0811 IMG_0813

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!