Omgewaaide boom verspert rijbaan Bosdreef Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zondagmiddag zijn brandweerlieden voor de tweede keer plaatse gegaan op de Bosdreef nadat een omgewaaide boom hier een rijbaan versperde. Eerder vandaag werden de hulpdiensten al gealarmeerd voor een voertuigbrand, dit bleek achteraf een eenzijdig ongeval te zijn. De grote takken zijn door de brandweer in stukken gezaagd en in de berm neergelegd, mede hierom moest het verkeer over een rijbaan passeren.

Ondanks de inzet van de brandweer heeft dit niet geleid tot verkeershinder op de Bosdreef. Nadat de rijbaan vrij was kon de brandweer terugkeren naar hun kazerne waar ze later opnieuw werden opgeroepen voor een melding van stormschade.

Foto’s : Brandweerkazerne Metaalhof

CBRTS27UIAAk-cD CBRTS27UsAAvAw9

- Advertisement -

Gerelateerd