Ongeval tussen twee voertuigen Blaakseweg Mijnsheerenland
via

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Mijnsheerenland – Op zaterdag 28 maart heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s op de kruising van de N217/Blaakseweg. De bestuurster van eén van de auto’s kwam hierbij bekneld te zitten en is door de brandweer uit het voertuig gehaald.

Hierna is zij afgevoerd naar een ziekenhuis voor verdere medische behandeling. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie verricht hier nog onderzoek naar

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0123 DSC_0120 DSC_0118 DSC_0116 DSC_0113

 

 

Ongeval tussen twee voertuigen Blaakseweg Mijnsheerenland
Schrijver:

 

 

Mijnsheerenland – Op zaterdag 28 maart heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s op de kruising van de N217/Blaakseweg. De bestuurster van eén van de auto’s kwam hierbij bekneld te zitten en is door de brandweer uit het voertuig gehaald.

Hierna is zij afgevoerd naar een ziekenhuis voor verdere medische behandeling. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie verricht hier nog onderzoek naar

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0123 DSC_0120 DSC_0118 DSC_0116 DSC_0113

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!