[Update – Terecht] VERMIST: Heidi van Helden (18) vertrokken uit Vught verblijft mogelijk in Hardinxveld-Giessendam

zondag 29 maart 2015 23:49

De politie eenheid Oost-Brabant verzoekt u uit te kijken naar de 18-jarige Heide van Helden. Heidi is 28 maart weggegaan uit de instelling in Vught waar zij verbleef op weg naar Hardinxveld-Giessendam, maar sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Zij was op het moment van verdwijnen gekleed in een lichte spijkerbroek, witte gympen, wit shirt, licht beige jas met donkere bont kraag (zie foto), en droeg in haar linkeroor boven een roze diamant en daaronder zilver ringen. Zij kan zich verplaatsen per trein, en is mogelijk in Den Helder geweest.

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Update:
De sinds 28 maart vermiste Heide van Helden is inmiddels weer terecht. De politie bedankt iedereen voor het uitkijken naar haar.

 

0 reacties

[Update – Terecht] VERMIST: Heidi van Helden (18) vertrokken uit Vught verblijft mogelijk in Hardinxveld-Giessendam
Schrijver:

 

 

De politie eenheid Oost-Brabant verzoekt u uit te kijken naar de 18-jarige Heide van Helden. Heidi is 28 maart weggegaan uit de instelling in Vught waar zij verbleef op weg naar Hardinxveld-Giessendam, maar sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Zij was op het moment van verdwijnen gekleed in een lichte spijkerbroek, witte gympen, wit shirt, licht beige jas met donkere bont kraag (zie foto), en droeg in haar linkeroor boven een roze diamant en daaronder zilver ringen. Zij kan zich verplaatsen per trein, en is mogelijk in Den Helder geweest.

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Update:
De sinds 28 maart vermiste Heide van Helden is inmiddels weer terecht. De politie bedankt iedereen voor het uitkijken naar haar.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!