Wasdroger vliegt in brand op zolder van woning Jachthoorn Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

De brandweer rukte zondagavond uit voor een brand in woning aan de Jachthoorn in Capelle-Schollevaar. Ter plaatse bleek er een wasdroger in de brand te zijn gevlogen op de bovenste verdieping van het pand. De brandweer was snel ter plaatse en zette direct een binnenaanval in.

Zo konden zij voorkomen dat er uitbreiding van de brand plaats kon vinden. De bewoners konden het pand gelukkig zelfstandig verlaten. De woning heeft door de brand veel schade opgelopen. Dit bestaat uit onder andere water- en rookschade. Stichting Salvage zal de bewoners verder begeleiden. Er raakte niemand gewond.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_6335kl FMS_6338kl FMS_6339kl FMS_6340kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd