Brommerrijder gewond na ongeval Rijndijk Hazerswoude

maandag 30 maart 2015 15:04

Hazerswoude-Rijndijk – Vanmiddag zijn de politie en ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval met letsel bij Hateha Handelsonderneming BV aan de Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk. Ter plaatse waren een brommerrijder en een bedrijfsbusje met elkaar in botsing gekomen.

Bij het ongeval is de brommerrijder gewond geraakt. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de brommerrijder in de ambulance behandeld en uiteindelijk vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

image

image

 

 

0 reacties

Brommerrijder gewond na ongeval Rijndijk Hazerswoude
Schrijver:

 

 

Hazerswoude-Rijndijk – Vanmiddag zijn de politie en ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval met letsel bij Hateha Handelsonderneming BV aan de Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk. Ter plaatse waren een brommerrijder en een bedrijfsbusje met elkaar in botsing gekomen.

Bij het ongeval is de brommerrijder gewond geraakt. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de brommerrijder in de ambulance behandeld en uiteindelijk vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

image

image

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!