Traumahelikopter landt bij Capelseplein Capelle, politiewagen zit vast in de modder

0

De ambulancedienst en de traumahelikopter is maandagavond opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Boomkesdiep in Capelle Oostgaarde. De piloot van de traumahelikopter heeft de helikopter bij het Capelseplein Capelle Middelwatering  aan de grond gezet.

Met een Rendez-vous met het ambulanceteam bij dit plein is de arts van de traumehelikopter overgestapt in de ambulance. deze vervolgens met spoed overgebracht richting het ziekenhuis. Bij het ophalen van de arts kwam de politiewagen vast te zitten in de modder langs het fietspad van de Algeraweg. Een andere politiewagen heeft de arts overgebracht naar de ambulance. De vastzittende politiewagen is door een takelwagen van de politie uit de modder gehaald.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0842 IMG_0844 IMG_0849 IMG_0854 IMG_0863 IMG_0867