Traumahelikopter landt bij Capelseplein Capelle, politiewagen zit vast in de modder

maandag 30 maart 2015 23:45

De ambulancedienst en de traumahelikopter is maandagavond opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Boomkesdiep in Capelle Oostgaarde. De piloot van de traumahelikopter heeft de helikopter bij het Capelseplein Capelle Middelwatering  aan de grond gezet.

Met een Rendez-vous met het ambulanceteam bij dit plein is de arts van de traumehelikopter overgestapt in de ambulance. deze vervolgens met spoed overgebracht richting het ziekenhuis. Bij het ophalen van de arts kwam de politiewagen vast te zitten in de modder langs het fietspad van de Algeraweg. Een andere politiewagen heeft de arts overgebracht naar de ambulance. De vastzittende politiewagen is door een takelwagen van de politie uit de modder gehaald.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0842 IMG_0844 IMG_0849 IMG_0854 IMG_0863 IMG_0867

 

0 reacties

Traumahelikopter landt bij Capelseplein Capelle, politiewagen zit vast in de modder
Schrijver:

 

 

De ambulancedienst en de traumahelikopter is maandagavond opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Boomkesdiep in Capelle Oostgaarde. De piloot van de traumahelikopter heeft de helikopter bij het Capelseplein Capelle Middelwatering  aan de grond gezet.

Met een Rendez-vous met het ambulanceteam bij dit plein is de arts van de traumehelikopter overgestapt in de ambulance. deze vervolgens met spoed overgebracht richting het ziekenhuis. Bij het ophalen van de arts kwam de politiewagen vast te zitten in de modder langs het fietspad van de Algeraweg. Een andere politiewagen heeft de arts overgebracht naar de ambulance. De vastzittende politiewagen is door een takelwagen van de politie uit de modder gehaald.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0842 IMG_0844 IMG_0849 IMG_0854 IMG_0863 IMG_0867

 

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Rotterdam – Een politieman werd dinsdagavond in de Josephstraat aangevallen door een agressieve hond. Hij zag zich genoodzaakt zijn vuurwapen te trekken en op de hond te schieten. Rond 21.30 uur kwam een melding bij de meldkamer binnen dat een man mogelijk onwel was...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!