zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Twee polen gewond na éénzijdig ongeval tegen “boom” op de Boomdijk in Klaaswaal

- advertentie -

Twee Poolse inzittenden zijn zondagavond gewond geraakt toen zij tegen meerdere bomen zijn gereden op de Boomdijk in Klaaswaal. De brandweer en ambulancedienst kregen de melding dat er mogelijk een ernstig ongeval had plaats gevonden op de bewuste dijk. Diverse hulpverleners gingen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen.

Ter plaatse bleek er niemand bekneld te zitten, welk raakten de twee inzittenden gewond. Zij zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Een omwonende verklaarde dat de twee veel te hard over de dijk zouden hebben gereden. De politie doet hier onderzoek naar. Ook zal er bij de bestuurder een alcohol onderzoek plaats vinden.

Foto : Ferry Krauweel

IMG_3513


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -