Zolder verwoest door brand Klaprooslaan ‘s-Gravendeel

maandag 30 maart 2015 21:43

‘s-Gravendeel – Op maandag 30 maart heeft er een korte brand gewoed aan de Klaprooslaan in ‘s-Gravendeel. De brandweer werd rond etenstijd gealarmeerd voor brand in woning, ter plaatse bleek er brand te woeden op een zolderkamer.

De bewoner die wat rook had ingeademd is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De brandweer had de brand snel onder controle maar ondanks dat heeft de zolderkamer rookschade opgelopen. Nadat de woning geventileerd was kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne.’

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0030 DSC_0029 DSC_0027 DSC_0025 DSC_0023

 

0 reacties

Zolder verwoest door brand Klaprooslaan ‘s-Gravendeel
Schrijver:

 

 

‘s-Gravendeel – Op maandag 30 maart heeft er een korte brand gewoed aan de Klaprooslaan in ‘s-Gravendeel. De brandweer werd rond etenstijd gealarmeerd voor brand in woning, ter plaatse bleek er brand te woeden op een zolderkamer.

De bewoner die wat rook had ingeademd is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De brandweer had de brand snel onder controle maar ondanks dat heeft de zolderkamer rookschade opgelopen. Nadat de woning geventileerd was kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne.’

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0030 DSC_0029 DSC_0027 DSC_0025 DSC_0023

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!