zaterdag, januari 23, 2021

Meerdere gewonden bij frontale botsing Noordweg Pijnacker

Op vrijdag 3 april heeft er omstreeks 15:50 uur een frontale aanrijding op de Noordweg in Pijnacker plaats gevonden ter hoogte van het Shell tankstation. Door onbekende oorzaak zijn twee personenauto’s met elkaar frontaal in botsing gekomen, waarna een personenauto voor een deel in het water belande. Ook twee andere personenauto’s raakte bij de aanrijding beschadigd.

Hulpdiensten rukte massaal uit, in totaal zijn vier ambulances, de Officier van Dienst Geneeskundig, meerdere brandweervoertuigen en politie met spoed naar de Noordweg ter plaatse gestuurd. Het mobiel medisch team (Lifeliner 1) uit Amsterdam is ter plaatse gekomen. Het MMT is met de traumahelikopter geland nabij het incident en heeft ondersteuning verleend aan het ambulancepersoneel.

De brandweer heeft zo snel mogelijk de personenauto uit het water getrokken en heeft meerdere personen uit de auto gehaald. Een aantal personen zijn in de verschillende ambulances onderzocht op eventuele verwondingen en zijn voor verder controle vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het mmt is niet meegereden met de ambulance, maar is mee teruggevlogen naar Amsterdam.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. De Noordweg is in beide richtingen geheel afgesloten geweest als gevolg van de aanrijding.

Foto’s : Sander van den Berg meer op PBAzoetermeer.nl

DSC_0003 DSC_0005 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0016 DSC_0021 DSC_0041

Related Articles

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Dertien bekeuringen tijdens verkeerscontrole Capelseweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Ondanks alle coronamaatregelen houdt de politie ook nog toezicht op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg