Automobilist rijdt door na fataal ongeval met brommer Harendonkweg Den Bosch

zondag 5 april 2015 10:25

Den Bosch – De politie is een klopjacht gestart op een automobilist die zaterdagnacht een bromfietser doodreed en er vervolgens vandoor ging. Omstreeks vier uur kreeg de politie de melding van een ernstig ongeval op de Harendonkweg met de Donksedreef. Agenten gingen vervolgens met spoed ter plaatse.

Ter plaatse troffen zij een jongeman aan die was aangereden op zijn brommer. De jongen bleek al te zijn overleden. De politie startte een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een automobilist bleek te zijn doorgereden en er werd een klopjacht opgestart.

De politie vond in de loop van de nacht de auto van het ongeval terug. Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden. Een woordvoerster van de politie kon niets vertellen over de identiteit van het slachtoffer.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist rijdt door na fataal ongeval met brommer Harendonkweg Den Bosch
Schrijver:

 

 

Den Bosch – De politie is een klopjacht gestart op een automobilist die zaterdagnacht een bromfietser doodreed en er vervolgens vandoor ging. Omstreeks vier uur kreeg de politie de melding van een ernstig ongeval op de Harendonkweg met de Donksedreef. Agenten gingen vervolgens met spoed ter plaatse.

Ter plaatse troffen zij een jongeman aan die was aangereden op zijn brommer. De jongen bleek al te zijn overleden. De politie startte een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een automobilist bleek te zijn doorgereden en er werd een klopjacht opgestart.

De politie vond in de loop van de nacht de auto van het ongeval terug. Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden. Een woordvoerster van de politie kon niets vertellen over de identiteit van het slachtoffer.

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!