vrijdag, januari 15, 2021

Automobilist rijdt door na fataal ongeval met brommer Harendonkweg Den Bosch

Den Bosch – De politie is een klopjacht gestart op een automobilist die zaterdagnacht een bromfietser doodreed en er vervolgens vandoor ging. Omstreeks vier uur kreeg de politie de melding van een ernstig ongeval op de Harendonkweg met de Donksedreef. Agenten gingen vervolgens met spoed ter plaatse.

Ter plaatse troffen zij een jongeman aan die was aangereden op zijn brommer. De jongen bleek al te zijn overleden. De politie startte een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een automobilist bleek te zijn doorgereden en er werd een klopjacht opgestart.

De politie vond in de loop van de nacht de auto van het ongeval terug. Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden. Een woordvoerster van de politie kon niets vertellen over de identiteit van het slachtoffer.

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg