zaterdag, januari 16, 2021

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Stoppelstraat Rotterdam

De politie heeft zondagmiddag meerdere waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van een verdachte in de omgeving van de Stoppelstraat in Rotterdam-Zuid. Een man ging ervandoor terwijl de politie bezig was met een onderzoek in een woning aan de Wolphaertsbocht. 

De politie zette de achtervolging in en loste daarbij een aantal waarschuwingsschoten. Toen de verdachte over een hek wou klimmen konden agenten hem inrekenen. Hij raakte door de scherpe punten van het hek gewond aan zijn hand. De man werd vervolgens door ambulancepersoneel behandeld.

De politie deed onderzoek in de woning, omdat er kogelinslagen waren gevonden. In de Stoppelstraat waren meerdere hulzen aangetroffen. Op beide plaatsen heeft de politie een onderzoek gestart. Naar de rol van de vluchtende man wordt een onderzoek gestart.

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg